SKU: N/A Kategori: , Brand:

Motherboard MSI X570-A PRO (AM4) (D)

Disponueshmëria: S’ka stok

248.86


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Rreth këtij artikulli:

  • Mbështet gjeneratën e dytë dhe të tretë të procesorëve desktop AMD Ryzen/Ryzen me grafikë Radeon Vega për prizën AM4
  • Teknologjia AUDIO BOOST 4 me përmirësimin e softuerit NAHIMIC 3 për përvoja gjithëpërfshirëse
  • Ngrohës FROZR me dizajn të patentuar ventilatori – kushineta me top të dyfishtë dhe teknologji me teh helikë
    PCI-E Gen 4 dhe Lightning Gen 4 M. 2 fole të afta për shpejtësi transferimi në një drejtim deri në 64 GB/s Turbo USB 3. 2 GEN2 me lidhës të kthyeshëm Type-C
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: