SKU: N/A Kategori: , Brand:

Motherboard MSI Z590-A PRO (1200) (D)

Disponueshmëria: S’ka stok

248.86


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Rreth këtij artikulli:

  • Mbështet gjeneratën e 11-të dhe të 10-të të procesorëve Intel Core/Pentium/Celeron për prizën LGA 1200
  • Mbështet memorien DDR4, deri në 5333 (OC) MHz
  • Përvoja jashtëzakonisht e shpejtë: PCIe 4.0, Lightning Gen4 x4 M.2 me M.2 Shield Frozr, Intel Turbo USB 3.2 Gen 2
  • LAN 2.5G: Zgjidhje e përmirësuar e rrjetit për përdorim biznesi dhe multimedial. Ofron një lidhje të sigurt, të qëndrueshme dhe të shpejtë në rrjet
  • Zgjidhja termike premium: Dizajni i zgjatur i lavamanit të nxehtësisë dhe mburoja M.2 Frozr janë ndërtuar për sistem me performancë të lartë dhe punë pa ndërprerje
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: