SKU: N/A Kategori: , Brand:

Motherboard MSI Z590 PRO WIFI (1200) (D)

Disponueshmëria: S’ka stok

323.69


S’ka stok


Share it:

Specifikat:

Rreth këtij artikulli:

  • E përputhshme me procesorët Intel Core/Pentium/Celeron të gjeneratës së 11-të dhe të 10-të për prizën LGA 1200
  • Mbështet memorien DDR4, deri në 5333 (OC) MHz
  • Zgjidhja termike premium: Dizajni i zgjatur i lavamanit të nxehtësisë dhe mburoja Frozr M.2 janë të dizajnuara për sisteme me performancë të lartë dhe punë pa ndërprerje
  • Intel Turbo USB 3.2 Gen 2 – Mundësuar nga kontrolluesi Intel USB 3.2 Gen2, Turbo USB siguron një lidhje të pandërprerë me më shumë stabilitet dhe shpejtësi më të shpejta USB
  • LAN 2.5G me LAN Manager dhe Intel Wi-Fi 6E Solution – Zgjidhje e përmirësuar e rrjetit për përdorim biznesi dhe multimedial. Ofron një lidhje të sigurt, të qëndrueshme dhe të shpejtë në rrjet
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: