SKU: N/A Kategori: , Brand:

Mtherboard Gigabyte GA-Z590 Vision D (1200) (D)

Disponueshmëria: S’ka stok

365.81


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Rreth këtij artikulli:

  • Performancë e fuqishme e mbështetur nga procesorët e gjeneratës së 11-të dhe të 10-të të Serisë Core Intel
  • 4 DIMM Memorie DDR4 e pabuferuar me dy kanale jo-ECC
  • Shkoni më tej pa më shumë kabllo me dizajnin VisionLINK TB I/O
  • Lidhja e pakufizuar e Thunderbolt 4
  • Mbështetje e rrjetit me gjerësi bande të lartë dhe me vonesë të ulët mbi LAN të dyfishtë Intel 2.5 GbE
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: