SKU: N/A Kategori: , Brand:

NETGEAR Switch 24-port 10/100/1000 GS324-200EUS

Disponueshmëria: S’ka stok

176.96


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

24-Port Gigabit Ethernet Unmanaged Switch

Aktivizoni dhe funksiononi rrjetet me ndërprerës të pamenaxhuar plug-and-play. Vendoseni dhe harroni atë, çelsat me efikasitet të energjisë janë ndërtuar si rezervuarë dhe zgjasin për dekada.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: