SKU: N/A Kategori: , Brand:

Netgear Switch 4x 10 Gigabit Ethernet + 1x 10 Gigabit SFP XS505M-100EUS

Disponueshmëria: S’ka stok

472.73


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Unmanaged Switch 10-Gigabit/Multi-Gigabit

XS505M dhe XS508M vijnë me porte bakri Ethernet me 5 shpejtësi që ofrojnë lidhje FastEthernet, 1-Gigabit, 2.5-Gigabit, 5-Gigabit ose 10-Gigabit, si dhe 1 portë SFP+ Fiber me lidhje 1-Gigabit ose 1-Gigabit .

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: