SKU: N/A Kategori: , Brand:

NETGEAR Switch Desktop ProSafe 24-port 10/100/1000 GS724T-400EUS

Disponueshmëria: S’ka stok

287.12


S’ka stok


Share it:

Rreth këtij artikulli:

  • Përshkrimi i produktit Netgear GS724T – Ndërprerës – Ndërprerës i llojit të pajisjes me 24 porta Faktori i formës së jashtme – 1U.
  • Pesha 7,1 lbs Vendndodhja Amerika e Veriut – Shënim: Ky produkt nuk mund të dërgohet në Massachusetts ose District of Columbia (Washington, DC).
  • Sasia e porteve 24 x Ethernet 10Base-T, Ethernet 100Base-TX, Ethernet 1000Base-T, shpejtësia e transferimit të të dhënave 1 Gbps.
  • Protokolli i lidhjes së të dhënave Ethernet, Ethernet i shpejtë, Slots vakum Gigabit Ethernet 2 x SFP (mini-GBIC).
  • Protokolli i menaxhimit në distancë SNMP – Paralajmërim: Lidhja e përdorur në këtë produkt përmban plumb, një kimikat i njohur në shtetin e Kalifornisë që shkakton lindje dhe dëmtime dhe defekte të tjera riprodhuese. Ju lutemi lani duart pas trajtimit të komponentëve dhe qarqeve të brendshme dhe shmangni thithjen e tymrave nëse ngrohni saldimin.
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: