SKU: N/A Kategori: , Brand:

NETGEAR Switch Gigabit Prosafe 24-port 10/100/1000 GS728TP-200EUS

Disponueshmëria: S’ka stok

569.31


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Karakteristikat e produktit:
Projektuar dhe ndërtuar për konvergjencën e rrjetit
Optimizuar për integrimin dhe vendosjen e VoIP, Mbikqyrjes IP dhe WLAN
Mbështetni PoE+ me buxhet deri në 30 W për portë
Karakteristikat e avancuara të L2 dhe mbështetje gjithëpërfshirëse IPv6
Gjenerata e re NETGEAR e ndërprerësve inteligjentë Gigabit PoE/PoE+ ofron veçori të fuqishme L2 dhe L2+, funksione më të mira PoE dhe performancë dhe përdorshmëri të përmirësuar. Ato janë krijuar qëllimisht për rrjetet e konvergjuara ku zëri, video, të dhënat barten të gjitha në një platformë të vetme rrjeti për efikasitetin e rrjetit, kursimin e kostove operacionale dhe lehtësinë e menaxhimit.

Ekzistojnë katër produkte në këtë seri, Gigabit me 16/28/52 porta me PoE dhe një Gigabit me 28 porta me PoE Plus. GS516TP është Smart Switch me veçori PoE/PD. Mund të funksionojë si pajisje PD që mund të marrë energji nga një pajisje tjetër PSE përmes portës 15 ose/dhe portit 16. Ndërkohë, mund të japë energji edhe te PD-të e tjera që janë të lidhura me portat e saj PoE (porta 1 deri në 8). GS728TP dhe GS752TP janë çelësa inteligjentë Gigabit PoE/PoE+ që vijnë me aftësi PoE në të gjitha portet dhe mbështet PoE+ me buxhet deri në 30 W të energjisë në 8 portat e para, duke siguruar mbrojtje të investimeve harduerike në mënyrë që çelësi të mund të mbështesë shumë pajisje të tjera me fuqi PoE dhe pajisje të reja me fuqi më të lartë në rrugë. Me gjeneratën e re, vjen edhe shtimi i ndërruesit inteligjent PoE+ me fuqi të lartë në portofol. GS728TPP vjen me 24 porte PoE+ dhe një buxhet total të energjisë PoE prej 384w. Mund të përdoret në çdo vendosje me pajisje me densitet të lartë të uritur për energji, si p.sh. pika të shumta aksesi me valë 11ac, kamera PTZ dhe telefona IP me video. Të gjithë çelsat vijnë me 4 porte të dedikuara Gigabit SFP për lidhjen me fibra.

Gjenerata e re e ndërprerësit inteligjent Gigabit PoE/PoE+ nga NETGEAR është zgjidhja e optimizuar që ofron vlerën më të mirë me një çmim të përballueshëm për SMB.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: