SKU: N/A Kategori: , Brand:

NETGEAR Switch PRO 8-Port 10/100/1000 GS308T-100PES

Disponueshmëria: S’ka stok

84.85


S’ka stok


Share it:

Rreth këtij artikulli:

  • 8 porte Gigabit Ethernet
  • Softueri Plus me ndërfaqe të lehtë për t’u përdorur ofron aftësi themelore të menaxhuara për të konfiguruar, siguruar dhe monitoruar rrjetin tuaj
  • Mbështet vendosjen në desktop ose montimin në mur
  • Garancia harduerike e kufizuar 3-vjeçare lider në industri
  • Dizajn me efikasitet të energjisë në përputhje me IEEE802.3az
  • Funksionim i qetë ideal për mjedise të ndjeshme ndaj zhurmës
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: