SKU: N/A Kategori: , Brand:

PC- Case Be Quiet Silent Base 802 – white

Disponueshmëria: S’ka stok

249.32


S’ka stok


Share it:
 • Rreth këtij artikulli
  Mbulesa e sipërme dhe paneli i përparmë i këmbyeshëm për qarkullim maksimal të ajrit ose funksionim të qetë.
  Tre krahë të pastër 2 x 140 mm tifozë.
  Dyshekë izolimi tepër të trashë për reduktim më të mirë të zhurmës.
  Paneli I/O më i avancuar me kontrollues ventilatori dhe USB 3.2 Gen 2 Type-C.
  Tabakaja e shkëputur e motherboard-it mund të zhvendoset për një plan urbanistik të përmbysur.
  Kllapa e sipërme e ndashme siguron instalim të lehtë të radiatorëve dhe tifozëve.
  Gati për radiatorë deri në 420 mm.
  Dritarja anësore e xhamit të lyer dhe të temperuar që lejon një pamje të shkëlqyer.
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: