SKU: N/A Kategori: , Brand:

PC- Case Be Quiet Silent Base 802 Window – white

Disponueshmëria: S’ka stok

260.74


S’ka stok


Share it:

Në traditën e pastër të gamës Silent Base nga debe qetë! Silent Base 802Window është një kasë e madhe e bukur për PC me një panel anësor prej xhami të shkëlqyeshëm, i projektuar dhe projektuar për performancë dhe heshtje.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: