SKU: N/A Kategori: , Brand:

PC- Case BeQuiet Dark Base 900 – Black

Disponueshmëria: S’ka stok

311.65


S’ka stok


Share it:
  • Tabaka MB plotësisht e zhvendosshme me mundësinë e një paraqitjeje të kundërt
  • Tabaka HDD e ripozicionueshme për kërkesat individuale të hapësirës brenda kutisë
  • 3 të para-instaluara, praktikisht e padëgjueshme jini të qetë! Tifozët Silent Wings 3 PWM
  • Sistemi i qarkullimit të ajrit me qark të plotë me ajrime reduktuese të zhurmës përreth kasës
  • 4 zona për radiatorë ftohës uji deri në 420 mm sipër, përpara, mbrapa dhe bazë
  • 3 vjet garanci nga prodhuesi
  • Konceptimi, dizajni dhe kontrolli i cilësisë së produktit gjerman
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: