SKU: N/A Kategori: , Brand:

PC- Case BeQuiet Dark Base 900 – Orange

Disponueshmëria: S’ka stok

311.65


S’ka stok


Share it:

DARK BASE 900 – Orange

FLEKSIBILITETI DHE HESHTJE TË SHQYRTUESHME
Be Quiet! Dark Base 900 Orange është rasti i përsosur për të gjithë ata që presin standardet më të larta kur bëhet fjalë për modularitetin, pajtueshmërinë dhe dizajnin

Tabaka MB plotësisht e zhvendosshme me mundësinë e një paraqitjeje të kundërt
Tabaka HDD e ripozicionueshme për kërkesat individuale të hapësirës brenda kutisë
3 të para-instaluara, praktikisht e padëgjueshme jini të qetë! Tifozët Silent Wings 3 PWM
Sistemi i qarkullimit të ajrit me qark të plotë me ajrime reduktuese të zhurmës përreth kasës
4 zona për radiatorë ftohës uji deri në 420 mm sipër, përpara, mbrapa dhe bazë
Tre vjet garanci nga prodhuesi
Konceptimi, dizajni dhe kontrolli i cilësisë së produktit gjerman

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: