SKU: N/A Kategori: , Brand:

PC- Case BeQuiet Dark Base 900 Pro Black Rev. 2

Disponueshmëria: S’ka stok

415.33


S’ka stok


Share it:

TABAJA E NDËRKOMBËTAVE TË PALLËSË AME
Fleksibilitet për kërkesat individuale
Tabaka e shkëputur e pllakës amë përshtatet për t’iu përshtatur kërkesave individuale, duke qenë plotësisht e zhvendosshme dhe e përdorshme si një stol testimi. Mund ta rregulloni në tre lartësi të ndryshme ose ta instaloni pranë panelit të majtë në një plan urbanistik të përmbysur me rrjedhje ajri të ripërcaktuar. Është plotësisht i pajtueshëm me pllakat amë E-ATX dhe XL-ATX.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: