SKU: N/A Kategori: , Brand:

PC- Case BeQuiet Pure Base 500 – metallic grey

Disponueshmëria: S’ka stok

139.16


S’ka stok


Share it:

PURE BASE 500-Window Metallic Gray

RAPORTI I SHKAKTUAR ÇMIM-PERFORMANCË
Be Quiet! Pure Base 500 Window Metallic Grey kombinon veçoritë e personalizueshme dhe të qetësisë me një dizajn kompakt dhe të sofistikuar.

Mbulesa e sipërme e shkëmbyeshme për sisteme të heshtura ose me performancë të lartë
2 tifozë Pure Wings të parainstaluar 2 140 mm
Dyshekë izolues në pjesën e përparme, anët dhe mbulesa e sipërme e rregullt
Ftohje uji gati për radiatorë deri në 360 mm
Hapësirë bujare për karta grafike të nivelit të lartë dhe ftohës të mëdhenj
Opsione të ndryshme për të instaluar deri në 5 SSD në total
Mbështetja e furnizimit me energji elektrike dhe opsionet inteligjente të drejtimit të kabllove ofrojnë një brendshme të rregullt
Instalim i lehtë i PSU nga pjesa e pasme e kutisë
Paneli anësor i bërë nga xhami i kalitur

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: