SKU: N/A Kategori: , Brand:

PC- Case BeQuiet Pure Base 500 White

Disponueshmëria: S’ka stok

147.34


S’ka stok


Share it:
  • Mbulesa e sipërme e shkëmbyeshme për sisteme të heshtura ose me performancë të lartë
  • 2 tifozë Pure Wings të parainstaluar 2 140 mm
  • Dyshekë izolues në pjesën e përparme, anët dhe mbulesa e sipërme e rregullt
  • Ftohje uji gati për radiatorë deri në 360 mm
  • Hapësirë bujare për karta grafike të nivelit të lartë dhe ftohës të mëdhenj
  • Opsione të ndryshme për të instaluar deri në 5 SSD në total
  • Mbështetja e furnizimit me energji elektrike dhe opsionet inteligjente të drejtimit të kabllove ofrojnë një brendshme të rregullt
  • Instalim i lehtë i PSU nga pjesa e pasme e kutisë
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: