SKU: N/A Kategori: , Brand:

PC- Case BeQuiet Pure Base 500 Window – white

Disponueshmëria: S’ka stok

152.28


S’ka stok


Share it:

Rreth këtij artikulli
Mbulesa e sipërme e ndërrueshme për sisteme të qeta ose me performancë të lartë
Dy tifozë të parainstaluar 140 mm Pure Wings 2 sigurojnë ajër të qetë
Dyshekë izolues në pjesën e përparme, anët dhe kuvertën e sipërme të rregullt
Ftohje uji gati për radiatorë deri në 365mm
Opsione të ndryshme për të instaluar deri në pesë SSD gjithsej
Deri në dy SSD mund të instalohen dukshëm prapa panelit të dritares

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: