SKU: N/A Kategori: , Brand:

PC- Case BeQuiet Pure Base 600 Window – Orange

Disponueshmëria: S’ka stok

167.09


S’ka stok


Share it:

Pure Base 600 Window  ofron shumë funksionalitete dhe veçori për një çmim tërheqës.

Shumë i gjithanshëm, me fole HDD të ripozicionueshme dhe kafaz ODD të lëvizshëm
Ftohje uji gati për radiatorë deri në 360 mm përpara, sipër dhe pas
Ventilim i rregullueshëm i kapakut të sipërm me opsione të përmirësuara ftohjeje dhe vend montimi për një radiator
2 para-instaluar ji i qetë! Fansat e Pure Wings 2 sigurojnë funksionim të qetë
Paneli anësor me dritare plotësisht nga xhami i kalitur
Izoluar plotësisht me zë me material hidratues në të gjitha vendet përkatëse
Garancia 3-vjeçare e prodhuesit
Konceptimi, dizajni dhe kontrolli i cilësisë së produktit gjerman

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: