SKU: N/A Kategori: , Brand:

PC- Case BitFenix Saber TG

Disponueshmëria: S’ka stok

139.16


S’ka stok


Share it:

Frymëzuar nga saberat e lehta, BitFenix Saber është projektuar të jetë i mprehtë dhe i mprehtë duke ruajtur linja të thjeshta dhe elegante. Këta elementë të dizajnit mund të shihen nga detajet më të vogla si përfundimi i përparmë i aluminit të krehur vertikalisht deri te shiriti i thjeshtë dhe elegant vertikal i ndriçimit RGB në pjesën e përparme.

Sabre i ri ofron mbështetje të gjerë për komponentët më të rinj dhe zgjidhjet e ftohjes, ndërsa ju sjell një frymë ajri të pastër me një dizajn elegant, por të mprehtë. Paneli anësor i xhamit të zbutur ofron një pamje të hapur ndaj sistemit, ndërkohë që shumë funksione të reja ndihmojnë në mbajtjen e komponentëve të ftohur mirë duke mbajtur larg pluhurin.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: