SKU: N/A Kategori: , Brand:

PC- Case Chieftec CG-04B-OP

Disponueshmëria: S’ka stok

98.12


S’ka stok


Share it:

Midi Tower në një dizajn modern dhe ergonomik bën një paketim perfekt për pllakat amë ATX dhe mATX. Me CG-04B-OP mund të shijoni avantazhet e HD Audio si dhe lidhësit USB 3.0. Instalimi pa vidhos i ODD dhe HDD do t’ju sjellë kënaqësi gjatë montimit, përveç kësaj, ky kuti ka një çmim jashtëzakonisht tërheqës për t’ju bindur.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: