SKU: N/A Kategori: , Brand:

PC- Case Chieftec CI-01B-OP

Disponueshmëria: S’ka stok

103.00


S’ka stok


Share it:

PËRSHKRIMI
Me CI-01B-OP, CHIEFTEC zgjeron portofolin e shasisë së saj me vlerë të lartë me një CUBE unik dhe shumë-funksional të lojërave. GAMING CUBE krejt i ri, i bazuar në një faktor të formës mATX, përbëhet nga një kuti metalike 0,6 mm e trashë me një dizajn të lezetshëm dhe kapacitete të mëdha për t’u “instaluar
hardware” që nuk lë asnjë dëshirë të hapur dhe i shërben në mënyrë të mrekullueshme tregut të Lojërave DIY. I ardhur në një përfundim tërësisht të zi, CI-01B-OP prezantohet me një panel të përparmë rrjetë të stampuar me krehër mjalti, duke i dhënë shasisë një pamje të zbritshme, por të nivelit të lartë.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: