SKU: N/A Kategori: , Brand:

PC- Case Chieftec CI-02B-OP

Disponueshmëria: S’ka stok

104.60


S’ka stok


Share it:

PËRSHKRIMI
CI-02B-OP bashkohet me Seritë Mesh të CHIEFTEC në një format kub kompakt m-ATX. Megjithë dimensionet e tij shumë kompakte, ky rast është jashtëzakonisht i përshtatshëm për sa i përket përputhshmërisë së harduerit, duke mbështetur ATX PSU deri në 16 cm në gjatësi, karta grafike deri në 320 mm në gjatësi dhe ftohës CPU deri në 160 mm në lartësi.

Përveç kësaj, me shumë lehtësi në disqet e brendshme dhe të jashtme, duke mbështetur disqet optike 5,25” dhe 3,5”, HDD 2x 3,5” dhe SSD 3x 2,5”, CI-02B-OP është gjithashtu shumë i përshtatshëm për qëllime argëtimi në shtëpi ose si një mini server.

Me një dizajn elegant që kombinon aluminin e krehur dhe rrjetë miqësore me ajrin, kjo këllëf ka një pamje të përjetshme që do të përshtatet lehtësisht në vendin e punës ose në shtëpi dhe për këtë arsye është vërtet shumëfunksionale.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: