SKU: N/A Kategori: , Brand:

PC case Chieftec CT-01B-350GPB (incl. 350W power supply)

Disponueshmëria: S’ka stok

129.29


S’ka stok


Share it:

PËRSHKRIMI
Cilësia e Chieftec me një çmim të papritur të pamposhtur. Dizajni universal, përfundimi me cilësi të lartë dhe shtesat me vlerë të shtuar do të plotësojnë shumicën e nevojave, si për shembull shkallëzueshmëria e tifozëve nga 80 në 120 mm.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: