SKU: N/A Kategori: , Brand:

PC- Case Chieftec GL-02B-OP Scorpion II

Disponueshmëria: S’ka stok

167.09


S’ka stok


Share it:

PËRSHKRIMI
SCORPION II është kutia e “gjeneratës së ardhshme” të GAMING, e cila vjen me 4 tifozë RAINBOW RGB RING të para-instaluar dhe panelin e përparmë dhe anësor në TEMPERED GLASS që lejon një pamje magjike të harduerit tuaj dhe aplikacioneve të instaluara RGB. Mundësitë fleksibël të ftohjes ofrojnë disa opsione ftohjeje me ujë në mënyrë që performanca e ftohjes të mund të përmirësohet vazhdimisht. SCORPION II mbetet zgjidhja perfekte ATX dhe/ose mATX për një kuti lojrash të klasit të lartë “të fundit” dhe megjithatë plotësisht të përballueshme.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: