SKU: N/A Kategori: , Brand:

PC- Case Chieftec GP-02B-OP Stallion II

Disponueshmëria: S’ka stok

204.89


S’ka stok


Share it:

PËRSHKRIMI
CHIEFTEC STALLION II premium GAMING CHASSIS vjen me xham të kalitur në anën e majtë dhe panelin e përparmë, duke përmirësuar kështu një pasqyrë të qartë të brendshme të shasisë dhe duke ekspozuar pozitivisht tifozët RGB RING dhe komponentë të tjerë ndriçues. 4 tifozë të parainstaluar RGB RAINBOW RING 120 mm kontrollohen nga një njësi telekomandë e cila është pjesë e “fushës së gjerë të dorëzimit”. Dizajni i sofistikuar i brendshëm lejon integrimin e një radiatori shtesë 360 mm ftohës uji në pjesën e përparme dhe kështu, kjo shasi lojrash e gjeneratës së dytë Chieftec përmbush dhe tejkalon pritshmëritë e çdo lojtari.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: