SKU: N/A Kategori: , Brand:

PC- Case Chieftec GS-01B-OP Hunter

Disponueshmëria: S’ka stok

119.41


S’ka stok


Share it:

Kutia CHIEFTEC Hunter ATX Gaming kombinon stilin modern RGB me performancën më të lartë të lojërave në një paketë kompakte dhe konkurruese.

Me katër tifozë A-RGB Rainbow të para-instaluar, një panel të përparmë rrjetë për fluksin e optimizuar të ajrit dhe një panel anësor prej xhami të kalitur, Hunter ofron stil dhe funksionalitet. Ndriçimi A-RGB mund të kontrollohet me butonat në pjesën e sipërme të shasisë ose nëpërmjet +5V A-RGB M/B Sync. Qendra e kontrollit (DF-501-V2) lejon kontrollin e shpejtësisë së ventilatorit M/B që përdoruesit të vendosin ekuilibrin e tyre të përsosur midis fluksit maksimal të ajrit dhe funksionimit të heshtur.

Filtrimi i rrjetës në pjesën e përparme dhe të poshtme të kasës, si dhe një filtër magnetik pluhuri në pjesën e sipërme mbron sistemin nga pluhuri dhe e mban strukturën të pastër.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: