SKU: N/A Kategori: , Brand:

PC case Chieftec HT-01B-350GPB (incl. 350W power supply)

Disponueshmëria: S’ka stok

124.35


S’ka stok


Share it:

PËRSHKRIMI
Dizajni i jashtëzakonshëm dhe tërheqës i vijës së flokëve të panelit të përparmë të kësaj shasie krejt të re mATX, transporton një ndjenjë alumini të krehur duke u përzier në mënyrë të përsosur si në ambientet e shtëpisë ashtu edhe në zyrën. E pajisur me dy porte USB 3.0 të përparme, të cilat lejojnë transferimin e të dhënave deri në 5 GBit/s (USB 3.0 Super-Speed), faqosja pa mjete e bën integrimin e komponentëve një “Lojë për fëmijë”. Opsionale, mund të instaloni ose një ventilator 80 mm, 90 mm ose 120 mm në anën e pasme të shasisë.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: