SKU: N/A Kategori: , Brand:

PC- Case FSP CMT512

Disponueshmëria: S’ka stok

129.29


S’ka stok


Share it:

CMT512 është një këllëf PC me kullë të mesme, i krijuar për e-sports dhe lojtarë të avancuar. Ai përmban 3 panele qelqi të errët galaktikë gjysmë-transparente, një trup të fortë të efektshëm, veshje të gjithë të zezë brenda dhe jashtë për një pamje të sofistikuar dhe elegante, si dhe vjen me 4 ventilatorë të integruar RGB LED. CMT512 është një paketë e plotë me pamjen dhe veçoritë që dëshironi për një kasë kompjuteri të nivelit të lartë.

  1. Madhësia mesatare e kullës me pamje të zezë galaktike
  2. Tre panele qelqi të tejdukshëm të kalitur
  3. 4 x ventilatorë LED të adresueshëm RGB 12 cm të integruar
  4. Mbështet RGB Sync për shumicën e pllakave amë
  5. 7 x fole zgjerimi PCI-E, 2 x 3.5″ HDD dhe 2 x 2.5″ SSD
  6. 2 porte USB 3.0 të integruara
  7. Mbështet radiatorin e ujit 360 mm
  8. Mbështet kartat grafike të nivelit të lartë maksimal. në gjatësi 400 mm dhe ftohës i CPU në lartësi 165 mm
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: