SKU: N/A Kategori: , Brand:

PC- Case FSP CMT520 Plus

Disponueshmëria: S’ka stok

162.15


S’ka stok


Share it:

CMT520 është një kuti kompjuteri me një potencial të shkëlqyer ftohjeje. Vjen me 4 tifozë të integruar RGB LED 120 mm dhe një kontrollues LED, i cili mbështet funksionin e sinkronizimit. Mbulesa unike akrilike halo për PSU reflekton dritat brenda kutisë për temën tuaj dinamike të dritës. 2 dritare xhami të kalitur në panelin e përparmë dhe anësor për të vendosur të gjithë komponentin tuaj në ekran. CMT520 ofron gjithashtu hapësirë të mjaftueshme për motherboard, kartat e zgjerimit dhe ftohësin tuaj. CMT520 është një këllëf me karakteristika të plota për ndërtimin e kompjuterit tuaj të nivelit të lartë.

  1. Xhami i kalbur në panelin e përparmë dhe anësor
  2. Mbështetje për 7 montime tifozësh dhe 4 tifoz RGB të para-instaluar në pjesën e përparme dhe të pasme për potencialin optimal të ftohjes
  3. Kontrolli i efektit të ndriçimit RGB
  4. 8 x fole zgjerimi PCI-E, 2 x HDD dhe 4 x SSD për zgjerueshmëri supreme
  5. Mbështetni kartat grafike të nivelit të lartë deri në gjatësinë maksimale deri në 423 mm dhe ftohësin e CPU-së deri në lartësinë 163 mm
  6. Mbështetje 2 x 360 mm radiator
  7. 2 x USB 3.0 dhe 2 x USB2.0 të integruara për transferim me shpejtësi të lartë
  8. Mbështet sinkronizimin e ndriçimit RGB të Motherboard
  9. *Shtypja e butonit RGB për tre sekonda për të ndërruar modalitetin e sinkronizimit të motherboard dhe modalitetin e kontrolluesit
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: