SKU: N/A Kategori: , Brand:

PC- Case MSI MAG Vampiric 010X

Disponueshmëria: S’ka stok

124.81


S’ka stok


Share it:

Shasia e lojërave MAG VAMPIRIC 010X, e frymëzuar nga duka i kalorësit të errët – Drakula. Me një kombinim të së zezës dhe gri, ajo është po aq e qetë dhe misterioze sa kalaja. Për më tepër, një totem i përparmë me hark me dy tehe simbolizon medaljen personale të nderit, e cila mund të projektohet përmes ndriçimit RGB të adresueshëm për të përfaqësuar profilin e ulët dhe karakteristikat e qarta të karakterit.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: