SKU: N/A Kategori: , Brand:

PC- Case MSI MPG GUNGNIR 100

Disponueshmëria: S’ka stok

171.72


S’ka stok


Share it:

Përshtatje
MPG GUNGNIR 100 ka dizajne të ndryshme të zgjuara dhe të përshtatshme, të tilla si dizajni i vrimës së telit për menaxhim të lehtë të kabllove dhe dizajni i përputhshëm i ftohjes së ujit për të përmbushur nevojat e montimit të lojtarëve.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: