SKU: N/A Kategori: , Brand:

PC- Case MSI MPG Sekira 100P

Disponueshmëria: S’ka stok

178.50


S’ka stok


Share it:

LOJË NË STILE
Seria MPG nxjerr në pah më të mirën tek lojtarët duke lejuar shprehje të plotë në ngjyra me kontrollin dhe sinkronizimin e avancuar të ndriçimit RGB. Eksperimentoni në një nivel tjetër personalizimi me një shirit LED të përparmë që ofron njoftime të përshtatshme në lojë dhe në kohë reale. Me serinë MPG, transformoni pajisjet tuaja në qendër të vëmendjes dhe në tabelat kryesore të stilit.

FYTYRA E MADHËSHTISË TË DUKSHME
Ndriçoni mundësi të reja me serinë MPG SEKIRA 100. E krijuar me materiale cilësore dhe e ngarkuar me veçori, kjo shasi me kullë të mesme arrin yjet me një dizajn që jep performancë maksimale.

DIZAJN MONOKROMATIK MARKOSHËS
Paneli i përparmë i MPG SEKIRA 100P është i ndërtuar me fletë alumini, duke treguar një vëmendje ndaj cilësisë së materialit dhe dizajnit me performancë të lartë.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: