SKU: N/A Kategori: , Brand:

PC- Case MSI MPG Sekira 500X

Disponueshmëria: S’ka stok

354.54


S’ka stok


Share it:

MPG SEKIRA 500X është shasia më inovative, e sofistikuar dhe e personalizueshme e lojërave e frymëzuar nga sëpata e Perunit, Zoti më i fuqishëm dhe më i lartë në Panteon. Skajet e saj të mprehta, të gdhendura dhe pjerrësia e anuar në të gjithë fasadën pasqyrojnë fuqinë e sëpatës së Perunit duke i dhënë fund ligësisë dhe të keqes për drejtësi.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: