SKU: N/A Kategori: , Brand:

PC Case Sharkoon M25-W Black

Disponueshmëria: S’ka stok

130.98


S’ka stok


Share it:

M25-W ka një kartë zanore të integruar, e cila është e lidhur me portat në panelin e përparmë dhe është krejtësisht e përshtatshme si një burim i dytë tingulli për altoparlantët ose kufjet. Panelet e përparme elementare me veshjet e tyre rrjetë e bëjnë këtë një këllëf të përshtatshëm për çdo sistem lojrash dhe një përshtatje të përsosur në çdo zyrë. Tuneli i integruar i mban gjërat të rregullta dhe ofron hapësirë për furnizimin me energji elektrike, kabllot dhe disqet e ruajtjes së të dhënave. Kështu, ka shumë hapësirë për komponentë të mëdhenj, si dhe për tifozë të mjaftueshëm për të siguruar qarkullimin më të mirë të ajrit.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: