SKU: N/A Kategori: , Brand:

PC- Case Sharkoon RGB FLOW

Disponueshmëria: S’ka stok

106.30


S’ka stok


Share it:

Lërini ngjyrat të rrjedhin: RGB FLOW nga Sharkoon prezantohet si një kullë midi ATX elegante, por pa vëmendje, me panelin e saj anësor me xham të temperuar dhe shasinë e zezë me linja të qarta. Dizajni minimalist ndërpritet nga një rrymë ngjyrash që rrjedhin përmes dy shiritave LED të integruar nga paneli i përparmë në anën e kasës, duke i dhënë harduerit të integruar një theks atmosferik. RGB FLOW nuk është thjesht një tërheqje e syve. Me elementin e tij rrjetë në panelin e përparmë, vendndodhjet për gjashtë tifozë ose një radiator dhe mundësi të shumta instalimi për ruajtjen e të dhënave, është gjithashtu një shtëpi ideale për pajisjen tuaj.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: