SKU: N/A Kategori: , Brand:

PC- Case Sharkoon RGB LIT 100

Disponueshmëria: S’ka stok

124.35


S’ka stok


Share it:

RGB LIT 100 është një kullë midi ATX që jo vetëm ofron ndriçim efektiv, por gjithashtu drejton RGB në shtigje ekspresive: brenda dhe rreth dritares elegante të shikimit, një ventilator i adresueshëm i montuar në pjesën e pasme dhe një shirit LED i adresueshëm sigurojnë ndriçim harduerik atmosferik, i cili plotësohet nga një shirit LED në pjesën e përparme. Këto burime drite plotësojnë një model reflektues, i cili të kujton shtigjet përcjellëse të një bord qarku, të printuar në panelin e përparmë të xhamit të kalitur. Kjo krijon një tërheqje ekspresive – që shkon përtej thjesht RGB. Me një total prej gjashtë opsionesh montimi për tifozët, si dhe hapësirë të mjaftueshme për radiatorë, pajisje të fuqishme dhe deri në gjashtë SSD, kasa ofron stil dhe përmbajtje.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: