SKU: N/A Kategori: , Brand:

PC- Case Sharkoon RGB Slider white

Disponueshmëria: S’ka stok

99.66


S’ka stok


Share it:

RGB Slider është një kuti kompakte midi-ATX me një pamje të hijshme. Ndërsa kutia e PC fokusohet në gjërat thelbësore, ajo ka ende disa avantazhe për të ofruar, të cilat e dallojnë atë nga rastet e tjera në klasën e saj. Falë formës së tij të thjeshtë, ai është këndshëm i matur dhe modest. Megjithatë, kasa ka edhe pika kryesore si paneli anësor i bërë nga xhami i kalitur, paneli I/O me dy porte USB 3.0 dhe shiriti LED RGB i integruar në panelin e përparmë. Nëse përdoret kontrolli manual i ngjyrave, shiriti mund të ndizet në 14 mënyra të ndryshme ndriçimi. Elementë shtesë ndriçimi mund të shtohen dhe personalizohen gjithashtu nëpërmjet kontrolluesit të integruar RGB. Kur bëhet fjalë për opsionet e instalimit të brendshëm, rrëshqitësi RGB gjithashtu ofron më shumë sesa të duket syri.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: