SKU: N/A Kategori: , Brand:

PC- Case Sharkoon S1000

Disponueshmëria: S’ka stok

103.00


S’ka stok


Share it:

S1000 është një kuti kompjuteri kompakt që ka një koncept të ri. Për herë të parë, një kuti mikro-ATX ka një tunel të inkorporuar në panelin e poshtëm. Tuneli lejon që furnizimi me energji elektrike dhe disqet e ngurtë të instalohen në mënyrë diskrete dhe larg syve. Kështu, pjesa e brendshme e kasës mbahet lehtësisht e rregullt, duke siguruar një qarkullim optimal të ajrit, i cili mbështetet edhe nga hapjet e ajrit në tunel.

Koncept i ri i brendshëm
Tuneli në panelin e poshtëm të S1000 mundëson instalimin e rregullt të furnizimit me energji së bashku me kabllot e tij. Këtu, furnizimet me energji me gjatësi maksimale 24 cm mund të vendosen pranë kafazit të HDD/SSD, i cili gjithashtu ndodhet në tunel. Falë çarjeve shumë të gjata, kafazi mund të zhvendoset në pozicionin e kërkuar. Disa kalime kabllosh sigurojnë që pjesa tjetër e kabllove të mund të zhduket mirë pas tabakasë së tabelës kryesore.

Rrjedha optimale e ajrit
Një tifoz 120 mm është para-instaluar prapa panelit të përparmë të S1000 dhe një tjetër është në panelin e pasmë. Nëse kërkohet, mund të instalohet një radiator 240 mm – ose edhe një radiator 280 mm kur hiqet një montim i makinës. Nëse preferohen tifozë shtesë, këta do të gjejnë vendndodhje në panelin anësor.

Opsione të ndryshme për disqet e ruajtjes së të dhënave
Paneli i përparmë i S1000 ka një montim të lëvizshëm për disqet 5,25″. Këtu, mbulesa e përparme e dhënë 5,25″ me një hapje 3,5″ mundëson instalimin e një pajisjeje të jashtme 3,5″. Dy HDD 3,5″ ose dy SSD 2,5″ do të gjejnë vend në kafazin e HDD/SSD. Dy disqe të tjera 2,5″ mund të vendosen prapa sirtarit të tabelës kryesore.

Shumë hapësirë edhe për komponentë më të mëdhenj
Jo vetëm disqet e ruajtjes së të dhënave do të gjejnë hapësirë të mjaftueshme në S1000. Megjithëse kasa është shumë kompakte, mund të instalohen karta grafike, për shembull, me një gjatësi maksimale prej 40 cm, ose mund të montohet një radiator në pjesën e përparme.

Qasje e shpejtë në të gjitha anët
Panelet anësore të S1000 janë ngjitur me vida dhe mund të hiqen lehtësisht pa përdorimin e veglave. Paneli i përparmë pa kabllo është i lehtë për t’u shkëputur dhe kështu thjeshton instalimin e disqeve si dhe pastrimin e filtrit të përparmë të pluhurit.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: