SKU: N/A Kategori: , Brand:

Power Supply Corsair CX550F RGB White (CP-9020225-EU)

Disponueshmëria: Produkt me porosi

134.00


Produkt me porosi


Share it:

Seria CX™ CX550F RGB e bardhë — 550 Watt 80 Plus® bronzi e certifikuar plotësisht modulare RGB e bardhë PSU (EU)

Furnizimet me energji plotësisht modulare të serisë CORSAIR CX-550F RGB ofrojnë energji efikase të besueshme prej 80 PLUS Bronzi në sistemin tuaj, së bashku me ndriçimin e gjallë të personalizueshëm nga një ventilator RGB 120 mm dhe një estetikë të pastër të bardhë.

FURNIZIMI I ENERGJISË CX-F RGB
FUQI E QËNDRUESHME, NGJYRA SPEKTAKULARE

shko me shkëlqim

Furnizimet e energjisë CX-F RGB ndriçojnë pjesën e brendshme të kompjuterit tuaj me tetë LED RGB të adresueshme individualisht dhe kabllo plotësisht modulare për menaxhim të lehtë të kabllove.

NDRIÇIM BRILLIANT, I KONTROLLUR ME INTELIGJENT

Çdo furnizim me energji elektrike CX-F RGB përmban një ventilator RGB 120 mm me ndriçim të shkëlqyeshëm me tetë LED RGB të adresueshëm individualisht për t’i dhënë ndriçim të bukur të theksuar konstruksionit tuaj.

TRE MËNYRA PËR TË NDRIÇUAR

Shtypni butonin në anën e pasme, lidheni me një kontrollues ndriçimi CORSAIR iCUE RGB (shitet veçmas) ose përdorni kontrollin e integruar ARGB të motherboard tuaj me kabllon e përshtatësit të përfshirë. Kontrolloni ndriçimin tuaj si të dëshironi.

FUQI EFIKASE, PLOTËSISHT MODULAR

Furnizimet plotësisht modulare të serisë CORSAIR CX-F RGB ofrojnë energji efikase të besueshme 80 PLUS Bronzi në sistemin tuaj dhe ju lejojnë të përdorni vetëm kabllot që ju nevojiten për një ndërtim më të pastër.

I OPTIMIZUAR PËR ZHURMA TË ULËT

CX-F përmban një ventilator RGB të akorduar mirë 120 mm me një kurbë të dedikuar ventilatori për të mbajtur nivelet e zhurmës poshtë.

TEKNOLOGJIA DHE BESUESHMËRIA

Për fuqi të qëndrueshme, të besueshme dhe performancë të shkëlqyer elektrike, çdo furnizim me energji CX-F RGB përmban një topologji të fuqishme LLC me konvertim DC-DC dhe kondensatorë parësorë 100% japonezë të vlerësuar 105°C. Dhe Mbështetja moderne e gatishmërisë së Microsoft siguron kohë zgjimi jashtëzakonisht të shpejtë nga gjumi dhe efikasitet më të mirë me ngarkesë të ulët.

KOMPAKTE KOMPAKTE ME GJATE 140 mm

Siguron një përshtatje të lehtë në pothuajse të gjitha kutitë moderne të kompjuterëve entuziast.

PLOTËSISHT MODULAR

Zvogëloni rrëmujën e kabllove duke lidhur vetëm kabllot që i nevojiten sistemit tuaj.
Çdo garanci e përshkruar është dhënë nga prodhuesi i këtij artikulli dhe ofrohet të paktën në Gjermani. Informacioni i plotë i garancisë, duke përfshirë mbulimin dhe kërkesat për të kërkuar garancinë është i detajuar në faqen e internetit të prodhuesit. Ju mund të gjeni një lidhje me këtë faqe në përmbledhjen e markës sonë. Më shumë informacion në lidhje me garancitë.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: