SKU: N/A Kategori: , Brand:

Power Supply Corsair CX750M (CP-9020061-EU)

Disponueshmëria: Produkt me porosi

155.59


Produkt me porosi


Share it:

Njësitë e furnizimit me energji modulare të Serisë CX janë një zgjedhje e shkëlqyeshme për ndërtimet bazë të sistemit dhe përmirësimet e kompjuterëve desktop, duke ofruar besueshmëri të lartë, zhurmë të ulët dhe instalim të lehtë. Sistemi fleksibël i kabllove modulare ju lejon të përdorni vetëm kabllot që ju nevojiten dhe efikasiteti i certifikuar 80 PLUS Bronze nënkupton më pak nxehtësi të tepërt, zhurmë më të ulët dhe fatura më të ulëta të energjisë. Ventilatori me diametër të madh dhe i kontrolluar termikisht e bën modularin e Serisë CX më të qetë në punë dhe diametri i madh redukton zhurmën edhe kur e shtyni fort sistemin tuaj. Dhe, përfundimi mat, kabllot me mëngë dhe lidhësit ndihmojnë për t’i dhënë sistemit tuaj një pamje të përmbajtur dhe të teknologjisë së lartë.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: