SKU: N/A Kategori: , Brand:

Power Supply Corsair HX1200 (CP-9020140-EU)

Disponueshmëria: Produkt me porosi

433.90


Produkt me porosi


Share it:

80 Plus Platinum: Punon më ftohtë dhe përdor më pak energji sesa furnizimet me energji më pak efikase.

Plotësisht Modular: Lejon përdoruesin të përdorë vetëm kabllot që i nevojiten për një strukturë me pamje më të pastër me rrjedhje ajri më të mirë.

Garancia 10-vjeçare: Mbështetur nga mbështetja teknike legjendare dhe shërbimi ndaj klientit të Corsair.

Ventilator FDB 135 mm me modalitetin Zero RPM: Funksionim praktikisht i heshtur në ngarkesa të ulëta. 8 lidhës PATA.

Ndërprerësi i hekurudhës Plus12V: I jep përdoruesit të zgjedhë një shina të vetme plus12V ose shina të shumta plus12V.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: