SKU: N/A Kategori: , Brand:

Power Supply Corsair HX1500i 80 PLUS Platinum (CP-9020215-EU)

Disponueshmëria: Produkt me porosi

518.35


Produkt me porosi


Share it:

Kabllo plotësisht modulare – Lidhni vetëm kabllot që i nevojiten sistemit tuaj, duke i bërë të lehta ndërtimet e pastra dhe të rregullta.

Lidhës trefishtë EPS12V – Për pajtueshmëri të plotë me pllakat moderne moderne.

Ventilator 140 mm me kushineta dinamike të lëngshme (FDB) – Ofron performancë jashtëzakonisht të qetë dhe afatgjatë.

Softueri i fuqishëm CORSAIR iCUE: Krijoni kthesa të personalizuara të ventilatorit, monitoroni cilësimet e fuqisë dhe kaloni midis mbrojtjes së mbirrymës nga një në shumë binarë (OCP) gjatë fluturimit.

Modaliteti i ventilatorit zero RPM – Në ngarkesa të ulëta deri në mesatare, ventilatori ftohës fiket plotësisht për funksionim pothuajse të heshtur.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: