SKU: N/A Kategori: , Brand:

Power Supply Corsair HX750 (CP-9020137-EU)

Disponueshmëria: Produkt me porosi

241.90


Produkt me porosi


Share it:

80+ Platinum: Punon më ftohtë dhe përdor më pak energji sesa furnizimet me energji më pak efikase.

Plotësisht Modular: Lejon përdoruesin të përdorë vetëm kabllot që i nevojiten për një strukturë me pamje më të pastër me rrjedhje ajri më të mirë.

Garancia 10-vjeçare: Mbështetur nga mbështetja teknike legjendare dhe shërbimi ndaj klientit të CORSAIR.

Ventilator FDB 135 mm me modalitetin Zero RPM: Funksionim praktikisht i heshtur në ngarkesa të ulëta. Orë MTBF: 100,000 orë.

Ndërprerësi i hekurudhës +12V: I jep përdoruesit zgjedhjen e një binarësh të vetëm +12V ose të shumëfishtë binarësh +12V.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: