SKU: N/A Kategori: , Brand:

Power Supply Corsair RM1000e 80 PLUS Gold – (CP-9020250-EU)

Disponueshmëria: Produkt me porosi

324.50


Produkt me porosi


Share it:

Furnizimi me energji plotësisht modular: Furnizimi me energji i besueshëm dhe efikas me zhurmë të ulët me kabllo plotësisht modulare, kështu që ju duhet të lidhni vetëm kabllot që ka nevojë për ndërtimin e sistemit tuaj.

Lidhës të dyfishtë 8-pin EPS12V – Për pajtueshmëri të gjerë me kartat grafike moderne dhe pllakat amë.

MBAN TË heshtur: Një ventilator 120 mm me mbajtës pushkë me një kurbë ventilatori të llogaritur posaçërisht e mban zhurmën e ventilatorit të ulët, edhe kur funksionon me ngarkesë të plotë.

Kondensatorë të vlerësuar 100°C – Ofron fuqi të qëndrueshme, të besueshme dhe performancë elektrike të besueshme.

Përputhshmëri moderne e gatishmërisë: Koha jashtëzakonisht e shpejtë e fillimit dhe efikasitet më i mirë me ngarkesë të ulët.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: