SKU: N/A Kategori: , Brand:

Power Supply Corsair RM650x V2 – (CP-9020178-EU)

Disponueshmëria: Produkt me porosi

204.14


Produkt me porosi


Share it:

Furnizimi me energji Corsair RM650x 80PLUS Gold përmban instalime elektrike 100% modulare dhe shkallën e certifikimit të bashkë-energjisë “80PLUS GOLD”. Është ultra-efikas dhe jep fuqi të besueshme me humbje minimale.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: