SKU: N/A Kategori: , Brand:

Power Supply Corsair RM750 White (2021) 80 PLUS Gold – (CP-9020231-EU)

Disponueshmëria: Produkt me porosi

202.28


Produkt me porosi


Share it:

FUQI E QESHTË E ÇERTIFIKUR NË ARË
Furnizimet me energji elektrike plotësisht modulare me zhurmë ultra të ulët të serisë CORSAIR RM me lidhës të shumtë EPS12V japin energji të qëndrueshme 80 PLUS Gold në kompjuterin tuaj dhe kanë të gjitha lidhjet e nevojshme për të fuqizuar përditësimet më të kërkuara të kompjuterit të sotëm.

E DISPONUESHME NË ZI APO BARDHË
Do të keni një pamje të fshehtë apo minimalizëm modern? PSU-të e Serisë RM janë të disponueshme në variante të zezë ose të bardhë për t’iu përshtatur stilit tuaj të ndërtimit.

TUNED PËR FUNKSIONIM ME ZHURMA TË ULËT
Një tifoz me mbajtës pushke 140 mm me një kurbë ventilatori të llogaritur posaçërisht siguron që zhurma e ventilatorit të mbahet në minimum, edhe në ngarkesë të plotë.

EFIÇENCA E LARTË
Me efikasitet maksimal mbi 90%, RM prodhon më pak zhurmë dhe më pak nxehtësi, që do të thotë më pak kohë për t’u shqetësuar dhe më shumë kohë për lojëra.

PLOTËSISHT MODULAR ME KONEKTORË TË SHUMË EPS12V
Kabllot plotësisht modulare do të thotë që lidhni vetëm kabllot që i nevojiten sistemit tuaj dhe gama e gjerë e kabllove të përfshira shton një pajtueshmëri të gjerë me kartat grafike moderne dhe pllakat amë.

Gjithashtu i pajtueshëm me kabllon e energjisë GPU 12-pin CORSAIR për GPU-të e reja më të nxehta.

MODI I FANIZIMIT ZERO RPM
Në ngarkesa të ulëta dhe të mesme, ventilatori ftohës fiket plotësisht për funksionim pothuajse të heshtur. Pasi të fillojë veprimi, ventilatori aktivizohet, duke siguruar që temperaturat kritike të komponentëve të qëndrojnë në kontroll.

TEKNOLOGJIA DHE BESUESHMËRIA
Për fuqi të qëndrueshme, të besueshme dhe performancë të shkëlqyer elektrike, çdo furnizim me energji i Serisë RM përmban një topologji të fortë rezonante LLC me konvertim DC-DC dhe kondensatorë të shkallës industriale të vlerësuar 105°C. Me orare të sakta, RMx mbështet Microsoft Modern Standby, duke siguruar kohë zgjimi jashtëzakonisht të shpejta nga gjumi dhe efikasitet më të mirë me ngarkesë të ulët.

ÇERTIFIKIMET
Organizata Cybenetics mat efikasitetin dhe nivelet e zhurmës në të gjithë gamën operative të PSU, duke përdorur më shumë se 1,450 kombinime të ndryshme ngarkese.

Vlerësimi i efikasitetit “Gold” përcaktohet nga ≥87% në <91% (në varësi të tensionit të hyrjes).

Testi i nivelit të zhurmës “A-” matet në të njëjtat konfigurime të jetë ≥25 dBA & <30 dBA nën mesataren e të dhënave të zhurmës.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: