SKU: N/A Kategori: , Brand:

Power Supply Corsair RM750x (2021) – (CP-9020199-EU)

Disponueshmëria: Produkt me porosi

213.00


Produkt me porosi


Share it:

Plotësisht modulare, kështu që lidhni vetëm kabllot që i nevojiten sistemit tuaj.
Një tifoz ML 135 mm përdor një kushinetë levitacioni magnetik dhe rotorë të dizajnuar me porosi për performancë të lartë, zhurmë të ulët dhe besueshmëri të lartë.
Konektori EPS12V për pajtueshmëri me kartat grafike moderne dhe pllakat amë.
Kondensatorët japonezë 100% të klasës industriale, 100°C sigurojnë fuqi dhe besueshmëri të palëkundur.
Mbështet modalitetin modern të gjumit në gatishmëri për kohë jashtëzakonisht të shpejta të ndezjes dhe efikasitet më të mirë me ngarkesë të ulët.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: