SKU: N/A Kategori: , Brand:

Power Supply Corsair RM750x WHITE – (CP-9020187-EU)

Disponueshmëria: Produkt me porosi

213.07


Produkt me porosi


Share it:

TUNED PËR FUNKSIONIM ME ZHURMA TË ULËT
Një kurbë e vendosur posaçërisht e ventilatorit siguron që, edhe me ngarkesë të plotë, zhurma e ventilatorit të mbahet në minimum.

80 PLUS GOLD CERTIFIKUAR
RMx White mund të japë energji me mbi 90% efikasitet, duke ulur konsumin e energjisë, zhurmën, temperaturat dhe faturën tuaj të energjisë.

100% TË GJITHA KOPACITORËT JAPONEZË
Duke përdorur kondensatorë elektrolitikë të nivelit të lartë, RM750x jep fuqinë e palëkundur dhe besueshmërinë afatgjatë që keni pritur nga një furnizim me energji CORSAIR.

MODI I FANIZIMIT ZERO RPM
Në ngarkesa të ulëta dhe të mesme, ventilatori ftohës i RM750x nuk rrotullohet derisa t’ju nevojitet, për funksionim pothuajse të heshtur.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: