SKU: N/A Kategori: , Brand:

Power Supply Corsair RM850 White (2021) 80 PLUS Gold – (CP-9020232-EU)

Disponueshmëria: Produkt me porosi

236.50


Produkt me porosi


Share it:

TUNED PËR FUNKSIONIM ME ZHURMA TË ULËT
Një tifoz me mbajtës pushke 140 mm me një kurbë ventilatori të llogaritur posaçërisht siguron që zhurma e ventilatorit të mbahet në minimum, edhe në ngarkesë të plotë.

EFIÇENCA E LARTË
Me efikasitet maksimal mbi 90%, RM prodhon më pak zhurmë dhe më pak nxehtësi, që do të thotë më pak kohë për t’u shqetësuar dhe më shumë kohë për lojëra.

PLOTËSISHT MODULAR ME KONEKTORË TË SHUMË EPS12V
Kabllot plotësisht modulare do të thotë që lidhni vetëm kabllot që i nevojiten sistemit tuaj dhe gama e gjerë e kabllove të përfshira shton një pajtueshmëri të gjerë me kartat grafike moderne dhe pllakat amë.

Gjithashtu i pajtueshëm me kabllon e energjisë GPU 12-pin CORSAIR për GPU-të e reja më të nxehta.

MODI I FANIZIMIT ZERO RPM
Në ngarkesa të ulëta dhe të mesme, ventilatori ftohës fiket plotësisht për funksionim pothuajse të heshtur. Pasi të fillojë veprimi, ventilatori aktivizohet, duke siguruar që temperaturat kritike të komponentëve të qëndrojnë në kontroll.

TEKNOLOGJIA DHE BESUESHMËRIA
Për fuqi të qëndrueshme, të besueshme dhe performancë të shkëlqyer elektrike, çdo furnizim me energji i Serisë RM përmban një topologji të fortë rezonante LLC me konvertim DC-DC dhe kondensatorë të shkallës industriale të vlerësuar 105°C. Me orare të sakta, RMx mbështet Microsoft Modern Standby, duke siguruar kohë zgjimi jashtëzakonisht të shpejta nga gjumi dhe efikasitet më të mirë me ngarkesë të ulët.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: