SKU: N/A Kategori: , Brand:

Power Supply Corsair RM850e 80 PLUS Gold – (CP-9020249-EU)

Disponueshmëria: Produkt me porosi

218.46


Produkt me porosi


Share it:

KABLLIM PLOTËSISHT MODULAR
Mbani rrëmujën e kabllove duke lidhur vetëm kabllot që i nevojiten sistemit tuaj dhe asgjë tjetër. Pesë lidhëse universale 8-pinshe mund të përdoren me çdo kabllo 8-pin, duke kënaqur të gjitha nevojat për energji të pllakave amë moderne dhe GPU-ve.

TUNED PËR FUNKSIONIM ME ZHURMA TË ULËT
Një tifoz me mbajtës pushke 120 mm me një kurbë ventilatori të llogaritur posaçërisht e mban zhurmën e ventilatorit të ulët, edhe kur punon me ngarkesë të plotë.

Me modalitetin e ventilatorit zero RPM për funksionim pothuajse të heshtur në ngarkesa më të ulëta.

ZHURMA E ULËT

MODI I TIFILITORIT
TEKNOLOGJIA DHE BESUESHMËRIA
Për fuqi të qëndrueshme, të besueshme dhe performancë të shkëlqyer elektrike, çdo furnizim me energji i Serisë RMe përmban një topologji të fortë rezonante LLC me konvertim DC-DC dhe kondensatorë të shkallës industriale të vlerësuar 105°.

Me orare të sakta, RMe mbështet Standby Modern, duke siguruar kohë zgjimi jashtëzakonisht të shpejta nga gjumi dhe efikasitet më të mirë me ngarkesë të ulët.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: